A fogorvos Zalaegerszeg kulcsszót beírva a Google keresőbe könnyen és egyszerűen találhatunk olyan oldalakat, ahol a fogorvosok ajánlják a szolgáltatásaikat. A különböző oldalakat körbe járva könnyen és egyszerűen találhatunk az igényeinknek megfelelő fogorvosi ellátást.

Számomra két dolog volt nagyon fontos. Az egyik dolog, hogy a fogorvos Zalaegerszegen legyen, hiszen Én ettől a várostól lakom egy rövid távolságra, a másik szempont maga az orvos személyisége és a szolgáltatások minősége volt. Azok közé az emberek közé tartozom, akiknek már gyerekkoruktól nagyon sok problémájuk volt a fogukkal. Mondanom sem kell ennek köszönhetően mennyi fogorvos székében foglaltam helyet. Mindez sok időbe, pénzbe és energiába került. Voltak közöttük olyan orvosok, akik nagyon jól értettek a szakmájukhoz és akadtak nagy számmal olyanok is, akik sajnos kevésbé. Ezzel sok esetben még nagyobb problémát okoztak.

A sok éves tapasztalatnak hála, pontosan tudok, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkező fogorvost keresek. Elsősorban gondolok itt arra, hogy nagyon alaposan utána járok annak, hogy a páciensei milyen véleménnyel vannak az adott illetőről. Pár évvel ezelőtt vagy teljesen ismeretlenül foglaltunk helyet egy székben, addig mára már nagyon sok olyan online portál áll a rendelkezésünkre, ahol véleményt írhatnak az adott doktorról. A vélemények olyan személyektől származnak, akinek már valós tapasztalata van. A benyomások alapján lehet jó és rossz vélemény. Ahhoz az orvoshoz, akiről többen vannak rossz véleménnyel, mint jóval, mondanom sem kell, el sem indulok. Nem várom el, hogy valakiről csak és kizárólag jó tapasztalattal legyenek, de többségben kell lennie ahhoz, hogy az Ő szolgáltatásait vállasszam.  

Miután sikerült kiválasztani a megfelelő fogorvot Zalaegerszegen, felkeresem a weboldalát. Ez talán az első olyan dolog, ami alapján bővebben tájékozódhatunk az orvos szakmai tapasztalatáról és a szolgáltatásokról. Egy idősebb orvos sokkal több tapasztalattal rendelkezik, mint egy fiatal, de mindez jelentheti azt is, hogy ragaszkodik a megszokott dolgokhoz. A technológia azonban napjainkban nagyon gyorsan változik, amivel úgy gondolom, hogy haladni kell.

A szolgáltatások között számtalan dolog szerepelhet. Talán az alap dolgok közé tartozik, hogy a rendelőben már legyen röntgengép. Sokkal könnyebbé és gyorsabbá teszi a beavatkozási folyamatokat. Nem vesz el plusz időt, hogy többszöri alkalommal jönni-menni kell a kórház és a rendelő között a felvételekért.

A szolgáltatások ára is azok közé a dolgok közé tartozik, melyek meghatározzák a választást. Olyan összegeket kérnek el egyes rendelők a fogorvosi szolgáltatásért, ami már teljességgel a kifizethetetlen kategóriába tartozik. Tisztában vagyunk azzal, mi ügyfelek, hogy az alapanyag árak is folyamatosan emelkednek az inflációval, de az is tény, hogy sok esetben ez a lehúzásról szól és nem a betegek gyógyítási iránti elhivatottságról.

A városban sok jó fogorvos megtalálható. Nekem sikerült kiválasztanom az internetes dolgok segítségével a számomra megfelelő ellátást. Ezek után kérek egy személyes időpontot is egy előzetes konzultációra a kezelésekről. Itt személyesen is az elhangzottak alapján alaposan átgondolhatom a döntésemet.

Azt hiszem joggal jelenthetem ki, hogy megtaláltam a legjobb rendelőt a városban. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, de a végső döntést mindenkinek magának kell meghoznia ugyan úgy, mint az élete többi területén. Nem érdemes elhamarkodott döntést hozni, csak abban az esetben, ha olyan égető fájdalmat érez, aminek a kezelése nem tűr halasztást.

A kezelések ma már nem fájnak, mint a régi időkben. A rossz emlékek nem tudom, hogy elmúlnak-e valaha, de az orvosok ma már mindent megtesznek azért, hogy a kezelések a lehető legkisebb fájdalommal járjanak.

Mi őket választottuk.