Napsugár Óvoda

  Napsugár Óvoda

4400 Nyíregyháza, 4400 Stadion u. 32/a
Szolgáltatás - lakossági

Óvoda

A Stadion utcai épület lakótelep közepén helyezkedik el, a Micimackó bölcsőde és az Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskola szomszédságában, jó természeti és infrastruktúrális környezetben, közel a városi Stadionhoz, a sóstói erdőhöz. Az óvoda épülete több mint negyven éves. A hozzá tartozó udvar gazdag növényezettel övezett, egészséges, barátságos, rendezett környezetet biztosít gyermekeinknek.
Programunkban helyi sajátosságként jelenik meg a környezet- és természetvédelmi nevelés és az egészséges életmódra nevelés. Ennek érdekében rendszeresen szervezünk kirándulásokat, erdei óvodai programokat, kerékpártúrákat, közvetlen és tágabb környezetünk megismerése céljából. Környezetünk jeles napjainak emlékezetessé tétele a természet szépségének megláttatását, a környezet megismerését és megóvását segítik /víz-föld, madarak és fák, állatok világnapja, környezetvédelmi világnap.
Bízunk abban, hogy ha az adott lehetőségeket maximálisan kihasználjuk, akkor gyermekeink természetkedvelő, a valódi értékeket megóvó, környezetbarát felnőttekké válnak. Az egészséges életmód szokásainak kialakítása érdekében új és egészséges ízek megismertetése céljából zöldség és gyümölcssalátákat, gyógyteákat készítünk a, gyerekekkel közösen.
A szabadban végzett rendszeres mozgás döntő szerepet játszik gyermekeink mozgásfejlődésében, egészségük megóvásában. A gyerekekkel rendszeres vészvevői vagyunk a környező intézmények által szervezett játékos ügyességi- és közlekedési vetélkedőknek, mese-versmondó és rajzversenyeknek, ahol szép helyezéseket értünk el.

Bemutató videó megtekintése:
http://users.atw.hu/napsugarovoda/index_elemei/videok.wmv
42/403-105

Keresés
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Rendezvénynaptár
<< | >>
Július, 2019
HKSzCsPSzV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31