Jogi Nyilatkozat

A www.dimo.hu internet címen elérhető szakmai adatbázisban és a honlapon az adatszolgáltatás önkéntes. A weblapon kért adatok és információk tekintetében az adatkezelő a szolgáltató, aki az 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva jár el. A szolgáltató a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül – jogszabályi kötelezettség hiányában – harmadik személyeknek nem adja át. A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy a megrendelő kérelmére a szolgáltató megsemmisíti.

A www.dimo.hu internetes oldalon található szöveges és képi anyagok a DigitálMagyarország Kft. vagy harmadik személyek szellemi alkotása így csak jogszabályi korlátok között használható fel. A DigitálMagyarország Kft. tulajdonát képező anyagok a DigitálMagyarország Kft. írásos engedélye nélkül részben vagy egészben történő bármilyen jellegű felhasználása tilos, kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglalt szabad felhasználás eseteit.
Egyebekben a honlapot látogató személyeknek – amennyiben csak felhasználóként látogatja a weboldalt, és regisztrálni nem kíván – semmilyen személyes adatot nem kell megadnia. Ilyeneket a honlap üzemeltetője nem gyűjt.
A DigitálMagyarország Kft. tájékoztatja a felhasználót, hogy az internetes szolgáltatást biztosító szerverek bizonyos információkat gyűjtenek ettől függetlenül, mint például hogy a felhasználó milyen böngészőt használ vagy milyen IP-címről lépett a felhasználó a honlapra. A honlap egyénileg azonosítható információt abban az esetben kér, ha erre szerződés kötéséhez, díjfizetéshez vagy jogszabályi előírások teljesítéséhez szükség van, ezen információkat azonban semmilyen formában nem közli harmadik személyekkel. A személyek adatait a DigitálMagyarország Kft. a weboldalán és adatbázisában megjelenő cégekkel, szervezetekkel és személyekkel kapcsolatban kezeli, kizárólag kapcsolattartási, számlázási célból. A közérdekű információk a nyilvánosság számára hozzáférhető forrásokból származnak.

A honlap regisztrálta partnereinek saját honlapjára történő eljutást biztosító link segítségével megtekinthető honlapok tartalmáért, az azokon szereplő adatok, illetve a www.dimo.hu oldalon szereplő, a DigitálMagyarország Kft. által a regisztrált partnerek részére biztosított adminisztrációs felületeken szereplő, a regisztrált partnerek által szolgáltatott adatok valóságtartalmáért a DigitálMagyarország Kft. semmiféle felelősséget nem vállal.

A biztonságos program használatának felelőssége a weboldalt meglátogatót terheli, így az elektronikus formában küldött üzenetek, adatok egyéb információk megsemmisülése, megváltoztatása, elkésettsége, jogosulatlan hozzáférésből eredő egyéb hibája miatti károkért a DigitálMagyarország Kft. sem kártérítési sem egyéb felelősséget nem vállal. Nem vállal továbbá felelősséget a www.dimo.hu honlapon található képi és egyéb anyagok letöltéséből eredő, a felhasználót esetlegesen érő károk miatt.

A weblap használatával a felhasználó elfogadja jelen nyilatkozatban foglalt feltételeket.

A honlapon megjelenő hirdetése tartalmáért a weboldal üzemeltetője felelősséget nem vállal, az a hirdetés közzétevőjét terheli.

A dimo.hu kiadója, a DigitálMagyarország Kft.© Minden jog fenntartva

Keresés
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Rendezvénynaptár
<< | >>
Július, 2019
HKSzCsPSzV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
DiMo - Digitális Magyarország